Hoşgeldiniz  

KEMERİN ADAYI MHP DEN Mİ ÇIKIYOR…

SEMİH KÖKEN | 17 Ocak 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMERİN ADAYI MHP  DEN Mİ ÇIKIYOR…

2019 Yerel seçimlerine  iki buçuk ay kalmışken Cumhur ittifakkı tüm hızıyla sürerken AK Partinin Antalya aday  tanıtım toplantısının 27 Ocak ta gerçekleşeceğini

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN  bu haftaki gurup toplantısında  dile getirdi.

Bunu fırsat bilen 18 yıllık CHP den dönme Necati Topaloğlu  Ak Parti adayının kendi olduğunu deklare ettirmiş gibi araçlar giydirmeye  seçim ofisleri hazırlamaya başladığını kamuoyuna yayarak  algı çalışmasına başladı. Diğer kalan 8 adayın sesinin çıkmayıp sadece Necati hocanın bu girişimleri siyasi çevreler tarafından  eleştirilirken Ak Parti tabanında da büyük hayal kırıklığı yarattı.

Bu hafta içinde Kemer ve beldelerinde bağımsız bir araştırma şirketinin yaptırdığı Tele ankette 1000 kişiye göre

Necati Topaloğlu   ;  % 28,5

Yusuf Üras               ; % 31,2

Mustafa Gül             ; % 40,5

oy aldıkları bir kez daha ortaya çıkmış oldu. CHP de iken % 65 oyum var diyen Hocanın AK Partiye geçmesinde büyük tepki olduğu biliniyor.Bunun da yankımaları nı ilerleyen günlerde bekleyip göreceğiz….

Öte yandan ise Bu gün Televizyonlarda halka hitabeden MHP nin Lideri Devlet Bahçeli nin açıklamaları büyük ilgi çekerken  Dün toplanan Kemer Mhp Teşkilatı birlik ve beraberlik mesajı verdi.  Belediye Başkan Adayları Yusuf Üras la birlikte toplantı yaptıktan sonra MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara “Büyükşehir belediyeleri ile bunların alt belediyeleri kapsamında 30 Mart 2014’ü baz alarak, partimizin yönetiminde olan hiçbir belediyede Adalet ve Kalkınma Partisi aday çıkarmadı.

Eşit, adil ve hakkaniyet ölçülerine göre bir mutabakat olmuşken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyelerden vazgeçtiğini söylemek, teslim olduğunu iddia etmek sefil ve ahlaksız bir yalan değildir de nedir?

Hem belediyelerimiz dursun, hem de bekamız sürsün, derdimiz budur.^” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle