Hoşgeldiniz  

Kemer’e tekrar gelmek istiyorlar

Semih Köken | 26 Kasım 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Mısır’da yaşanan iptal nedeniyle ailesiyle Kemer’e tatile gelen Rus 39 yaşındaki Aleksey Maleviç, Rus uçağının düşürülmesi ile ilgili, “Yaşanan hadise gerçekten çok üzücü. Biz Kemer’e daha önce de birçok kez tatile geldik ve tekrar gelmek istiyoruz. Umarım yaşanan sıkıntılar bir an önce çözüme kavuşur” dedi.

Kemer’de bulunan Bonadea Beach Otel’de 2 haftadır tatilde bulunan Aleksey ve Filip Maris Maleviç kardeşler ile 18 kişilik aileleri, tatillerinin son günlerinde Rusya ve Türkiye arasında yaşanan kriz ile ilgili konuştu. Kriz öncesinde ailesiyle tatil için Kemer’e gelen Rus 39 yaşındaki Aleksey Maleviç, Mısır’da yaşanan iptal nedeniyle Kemer’e geldiklerini belirtti. 2 haftadır Kemer’de tatilde olduklarını ve bu akşam (dün) ülkelerine döneceklerini belirten Aleksey Maleviç, Rus uçağının düşürülmesi ile ilgili, “Yaşanan hadise gerçekten çok üzücü. Biz Kemer’e daha önce de birçok kez tatile geldik ve tekrar gelmek istiyoruz. Umarım yaşanan sıkıntılar bir an önce çözüme kavuşur” dedi.

Eşi ve 6 çocuğunun annesi 32 yaşındaki Valentina Maleviç ise uçak krizini televizyondan izlediklerini ve büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Valentina Maleviç, artık sorunsuz olarak dünyanın birçok ülkesine gidemediklerini belirterek, yaşanan hadisenin sonunda daha büyük olaylar yaşanmaması için dua ettiğini vurguladı.

16 yaşındaki Alevtina Maleviç ise olayı duyunca şok olduklarını ve çok üzüldüğünü söyledi.

10 kişilik ailesi ile tatil yapan Filip Maris Maleviç de tatillerinin bugün (dün) bittiğini belirterek, “Umarım havalimanında herhangi bir sıkıntı yaşamadan evlerimize döneriz. Konuya tam hakim değilim, Türk televizyonları ayrı Rus televizyonları ayrı söylüyor. Orada olmadığım için konu şudur diyemiyorum” diye konuştu.Kemer Gözcü

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle