Hoşgeldiniz  

KEMER’E DİZİ DOPİNGİ

Semih Köken | 29 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Turizm, Yaşam A- A+

2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisi Aşk Yeniden çekimleri Kemer’de gerçekleştirildi.

Son günlerde turizmde yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle kara kara düşünen Kemer’e dizi dopingi. FOX Tv’de yayınlanan Aşk Yeniden dizisinin çekimlerinin bir bölümü Kemer’de gerçekleştirildi.

Kemer’in muhtelelif alanları ile Yörük Parkında ve Olympos Teleferik’de gerçekleştirilen çekimlerde eğlenceli dakikalar yaşandı. Çekimlerde görüşlerini aldığımız Aşk Yeniden dizisinin başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy Kemer’e hayranlıklarını dile getirirlerken, özellikle Olympos Teleferik’ten oldukça etkilendiklerini söylediler. Kemer’de çekimleri yapılan dizinin 5 Ocak’ta yayınlanacağı açıklandı. Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamasında, “ FOX Tv’de yayınlanan ve Reytinglerde zirvede yer almayı başaranAşk Yeniden dizisinin Kemer çekimlerinde Olympos Teleferik’i de kullanmak isteyen yapımcılar bizleri aradılar. Bizlerde bu isteklerine evet dedik. Bilindiği gibi daha önce de zirvemizde Vatan Sağolsun-Nefes filmi çevrilmişti. Burada gerçekleşecek bu tip organizasyonlara her zaman destek oluyoruz ”dedi.

2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisi Aşk Yeniden reytinglerde ilk sıralardaki yerini kaptırmıyor.

askyen1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle