Hoşgeldiniz  

Kemer’den Ahırlı’ya eğitim yardımı

Semih Köken | 02 Mayıs 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’den Ahırlı’ya eğitim yardımı

Eğitime her zaman destek olan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Konya’nın Ahırlı ilçesindeki Akkise Atatürk İlkokulu’na yardım elini uzattı. Eğitim gereçleri, oyun malzemeleri ve tadilat malzemelerinden oluşan yardımlar ilçeye gönderildi.  

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Konya’ya giderek çeşitli temaslarda bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, burada CHP ilçe teşkilatını ve çeşitli kurumları da ziyaret etmişti.

YARDIMLAR GÖNDERİLDİ

Ahırlı ilçesindesi bir caminin bakımını üstlenen Başkan Gül, bir okulun da ihtiyaçlarını karşılama sözü vermişti ve bu sözünü tuttu. Kemer Akkise Atatürk İlkokulu ana sınıfının ihtiyacı olan kaydırak, oyun evi, havuz topu, oyuncak arabalar, boya gibi tadilat malzemeleri ve çeşitli kırtasiye gereçlerinden olan yardım malzemeleri hazırlanarak okula gönderildi.

GÜL: HAYIRLI OLSUN

Eğitime her zaman destek olduklarını kaydeden Başkan Gül, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatlarıyla gittiğimiz Konya’nın Ahırlı ilcesinde bize iletilen tüm talepleri karşıladık. Atatürk İlkokulu Ana sınıfına yaptığımız yardımların öğrencilerimize, öğretmenlerine ve velilerini hayırlı olmasını diliyorum, güle güle kullansınlar” diye konuştu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle