Hoşgeldiniz  

Kemer’deki Sahalar Bakıma Alındı

Semih Köken | 26 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kemer’deki Sahalar Bakıma Alındı

Teknik Heyet ve yönetim el ele vererek Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Tesisleri) ve Ahmet Erkal Tesislerindeki sahaları kumlama ve çim ekim işlerini birlikte yapıyor.
Traktör üzerine çıkarak sahanın kumlama işini yapan Kulüp Başkanı Ömer Bilici ve takımın Teknik Direktörü Vedat Çetinkaya bu davranışları ile takdir kazanıyorlar.
Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı Ömer Bilici; sahadan önce Ahmet Erkal ve Kemer İlçe stadındaki kulüp binalarımızı tadilat ve boya işlemlerini Ahmet Erkal tesislerinde Sulama sistemini sahamıza yeniden kazandıran Kemer belediye başkanımız Sayın Mustafa Gül’ün destekleri ile tamamladık. Her iki sahamızda çim ekim ve kumla çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Antalya’dan takımımız Teknik Direktörü Sayın Vedat Çetinkaya aracılığı ile getirdiğimiz özel kazıma makinesi ile killi tabakanın altında yer alan sarı çerçevedeki temiz kuma gelene kadar sahanın tüm çiminin yeniden kum ilavesi ve tesviye yapılarak tarla toprağında değil kum üzerinde yetişmiş çim kalıplarıyla sahayı yeniden döşemek ve uygun bakım programı ile sahayı üçüncü maçımıza kadar hazır bir hale getirmektir. Yaptığımız bu çalışmalarda bizlere destek olan başta Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’e ve takımımız Teknik Direktörü Sayın Vedat Çetinkaya’ya kulübüm ve Kemer adına teşekkür ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle