Hoşgeldiniz  

Kemer’de Vatandaşların Tapu Sevinci

Semih Köken | 03 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesinin yaptığı 18 İmar uygulamasıyla, Yeni Tapular Arsa Sahiplerine Dağıtıldı
Kemer Belediyesi yaptığı imar uygulaması ile Aslanbucak Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara derin bir nefes aldırdı. Aslanbucak mahallesine bağlı Kuzdere Caddesinde 18 İmar Uygulaması yapan Kemer Belediyesi, imar uygulaması neticesinde arazi sahiplerine yeni arsa sahiplerine tapularını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül dağıttı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün makamında yapılan tapu dağıtım törenine katılan arazi sahipleri başkan Gül’e bir kez daha teşekkür ettiler.
Tapularını alan arazi sahipleri; başkanımızdan Allah razı olsun, tapularımızı aldık şimdi yatırım zamanı inşallah iyi bir yatırım yapar ailemize katkımız olur. Dediler.
Arazi sahiplerine tek tek tokalaşan ve tapularını dağıtan Başkan Mustafa Gül ise yaptığı açıklamada; önümüzdeki aylarda Kuzdere mahallemizde de imar uygulamasının sonuçlanacağını vurgulayarak şunları kaydetti,. “Kemer’in iptal edilen 25 binlik bir imar planı vardı. İmar planın onanmasından sonra vatandaşlarımıza tapularını dağıttık. Bu yerin Aslanbucak Mahallesi Kuzdere caddesi olduğunu söyleyen Başkan Gül, önümüzdeki günlerde Kuzdere mahallemizin de imarı Büyükşehir meclisinden geçti hazırlıkları yapılıyor inşallah önümüzdeki günlerde o mahallemizin de tapularını dağıtacağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle