Hoşgeldiniz  

Kemer’de Turistler İçin Aile Festivali

Semih Köken | 02 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer’de Turistler İçin Aile Festivali

Kemer İlçesi’de bir otelde Rus ve Ukraynalı turistler için 8 gün sürecek Family Fest etkinliği düzenlendi. Festivalin açılışında çizgi film karakterlerini canlandıran animatörlerin katıldığı kortej, jonglör ve papağan gösterileri yer aldı.

Kemer’e bağlı Kiriş Mahallesi’ndeki 5 yıldızlı Akka Alinda Otel’de, Rusların kutladığı 9 Mayıs Zafer Bayramıdolayısıyla Rus ve Ukraynalı turistlere yönelik 8 gün sürecek Family Fest/Aile Festivali düzenlendi. Festival kortejle başladı. Kortejde çizgi film ve animasyon filmlerinin sevilen karakterleri yer alırken, bunlardan bazıları çeşitli enstrümanlar çaldı.

Kortejin ardından havuz başındaki devam eden etkinlikte çocuklar çeşitli oyunlar oynadı. Pamuk şeker, elmalı şeker ve dondurma gibi lezzetleri tadan çocuklara aileleri de eşlik etti. Etkinlik kapsamında papağan gösterisi de sunuldu. Gösteride papağanlar ilginç hareketler sergiledi.

Akka Alinda Otel Genel Müdürü Burak Orkut, festivali ilk kez düzenlediklerini belirterek, “Otelimizde konaklayan Rus ve Ukraynalı misafirlerimizi öncelikli olarak bayramlarını otelimizde geçirdikleri için onlara eşlik etme adına, onları geçen yıl ne kadar özlediğimizi gösterme adına böyle bir aktivite yapmayı planladık. İsmine ‘Family Fest’ dedik. Bu festival çerçevesinde 8 gün sürecek bir takım aktiviteler planladık. Farklı farklı aktivitelerle, yoğun bir tempoyla devam edecek. Amacımız bizi tercih eden, kendileri için önemli olan bu tatil periyotlarını ülkemizde geçiren misafirlerimizi memnun etmek, onları ağırlamaktan ne kadar keyif aldığımızı göstermek. Onlarla birlikte hem eğleniyoruz hem de geleneksel misafirperverliğimizi gösterdiğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle