Hoşgeldiniz  

Kemer’de Sünnet Olan Çocuklara Mevlidi Şerif Okutuldu

Semih Köken | 09 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de Sünnet Olan Çocuklara Mevlidi Şerif Okutuldu

Kemer Belediye Başkanlığı tarafından Kemer Huzur Camii’nde Mevlidi Şerif okutuldu.
Kemer’de yaşayan 168 çocuğun sünnet işlemlerini gerçekleştiren Kemer Belediye Başkanlığı, ülkede yaşanan terör saldırıları nedeniyle Ağustos ayı sonlarında yapılması planlanan sünnet şöleni yerine hem şehitler için hem de sünnet olan çocuklar adına mevlit okutuldu.
Kemer Huzur Camide yapılan Mevlit programına, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Nuray Minta, Meclis Üyeleri Semih Top ve Recep Yılmaz Daire Müdürleri sünnet olan çocuklar aileleri ve yakınlarının yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada “Türk milleti her zaman büyük millettir. Türk Milletinin en önemli özelliklerden biride acılarını ve sevinçlerini birlikte paylaşmak, ve de dayanışma içinde olmak. Bu anlayışla sünnet şöleni programını iptal ettik ve hem sünnet çocuklarımız adına hem şehitlerimiz adına Mevlidi Şerif okuttuk. Geleneksel hale getirdiğimiz Sünnet Şölenimizi bu yıl bu şekilde tamamlarken 168 çocuğumuzun sünnet işlemlerini tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu etkinliğimizin tüm ailelere hayırlı olmasını temenni ederim” Dedi
Mevlidi Şerif programında okunan Kuran ve duaların ardından vatandaşlara Kuru fasulye, pilav, ayran ve tatlı ikramının da bulunulmasıyla program sona erdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle