Hoşgeldiniz  

Kemer’de renkli Oktoberfest kutlaması

Semih Köken | 19 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de renkli Oktoberfest kutlaması

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde tatil yapan Alman turistler, geleneksel festivalleri olan Oktoberfest’i, konakladıkları otelde kutladı.

Kemer’deki Crystal de Luxe Otel’de, Almanların kutladığı Oktoberfest’in bu yıl 8’incisi yapıldı. Etkinliğe Alman turistlerin yanı sıra Rus, Ukraynalı ve Kazak turistler de katıldı. Otelin Genel Müdürü Ali Osman İlhan‘ın bira fıçısının ağzındaki tıpayı kırmasıyla başlayan etkinlikler kapsamında halat çekme, su doldurulmuş balon ile kör voleybol oyunu, eşlere pasta fırlatma, dart, çivi çakma, testere ile odun kesme ve halka fırlatma gibi oyunlar oynandı. Etkinliklere genel müdür İlhan ve otel personeli geleneksel Alman kıyafetleriyle katıldı. Renkli görüntülere sahne olan festivalde tatilciler doyasıya eğlendi.
Antalya'da Almanlara Özel 'Oktoberfest' Kutlaması
Ali Osman İlhan, “Almanya’nın geleneksel olarak her yıl yaptığı Oktoberfest’i biz de otelimizde yapıyoruz. Otelimizde 8 yıldır düzenlediğimiz festival. Avrupalı turistlerin yanı sıra Rus, Kazak, Ukraynalı ve Türklerin de yoğun ilgisini çekiyor. Misafirlerimize bu organizasyonda çeşitli aktiviteler sunduk. Almanya‘da yapılan etkinlikleri bire bir gerçekleştirdik. Bu da misafirlerimizin memnuniyeti ve sürekliliğini artırıyor. Otelimize sadece Oktoberfest için gelen misafirlerimiz var. Misafirlerimizin yüzde 30’luk kısmı sadece Oktoberfest için otelimizde bulunuyor” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle