Hoşgeldiniz  

Kemer’de Ramazan coşkusu

Semih Köken | 21 Mayıs 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de Ramazan coşkusu

Kemer Belediyesi, ilçenin 6 mahallesinde kurduğu merkezlerde Ramazan ayı boyunca iftar verecek. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül,  her gün ayrı bir mahalledeki iftara katılarak hemşerileri ile birlikte oruç açıyor.

Kemer Belediyesi’nin Beldibi Sahil Cami bahçesi, Göynük Hizmet Binası arkası, Kuzdere Hacı Mehmet Saygın İlkokulu bahçesi, Arslanbucak Otogar arkası, Çamyuva Merkez Cami bahçesi ve Tekirova Merkez Cami bahçesinde kurduğu iftar merkezlerine konuk olan binlerce Kemerli, hep beraber oruç açmanın sevincini ve huzurunu yaşıyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de bu sofralarda yer alarak  hemşerilerinin  ramazan sevincine ortak oluyor.

 

GÜL ÇİFTİ HALKLA İÇ İÇE

Başkan Gül ve eşi Neşe Gül, Ramazan ayı başladığından bu yana her gün ayrı bir iftar çadırına giderek vatandaşlara yemek servisi yaptı. Yemek kuyruğu tamamen bitinceye kadar servise devam eden Gül çifti, daha sonra binlerce Kemerli ile birlikte orucunu açıyor. Yemek duasının ardından tüm masaları ziyaret eden Başkan Gül ve eşi Neşe Gül, hemşerileri ile sohbetler ediyor.  Gül ve beraberindekilerin çeşitli semtlerdeki halk ile sohbetleri, teravih namazına kadar (bazı günler sahura kadar) devam ediyor.

MAHALLE MAHALLE İFTAR

Kemer Belediyesi, hafta içi hizmet veren 6 iftar noktasına ek olarak hafta sonu da günlük olarak iftar çadırları oluşturuyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, geçtiğimiz hafta sonu Çıralı Mahallesi’nde ve Tekirova Cumayeri mevkiinde hazırlanan iftar sofralarının ev sahipliğini yaptı. Misafirlerine yemek servisi yapan Gül çifti, yemekten sonra da hemşehrileri ile birlikte el açıp dua ettiler

 “EKMEĞİMİZİ BÖLÜŞÜYORUZ”

Hemşerileri birlikte oruç açmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Gül, “Eşimle birlikte katıldığımız tüm iftarlarda, sağ olsunlar, hemşerilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaştık. Onlar bizle birlikte iftar yapmaktan, biz de onlarla birlikte iftar yapmaktan büyük bir keyif alıyoruz. İftar davetlerindeki sloganımız ‘Ekmeğimizi bölüşmeye bekliyoruz’ oluyor. İftar noktalarında tam anlamıyla ekmeğimizi bölüşmenin huzurunu yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimize iftarlarımıza katılımları için teşekkür ederken onlara bir kez daha hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle