Hoşgeldiniz  

Kemer’de Parti Temsilcilerinden Polise Taziye Ziyareti

Semih Köken | 14 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de Parti Temsilcilerinden Polise Taziye Ziyareti

Kemer de siyasi parti temsilcileri İstanbul’da meydana gelen 2 bombalı saldırıda şehit düşen polisler için Kemer Emniyet Müdürlüğü’ne başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Kemer Liman Caddesi’nde bulunan Kemer Polis Merkezi Amirliği’nde Kemer İlçe Emniyet Müdür vekili, Karakol Amiri Osman Sanlı ve Komiser Yardımcısı Murat Ayaz tarafından karşılanan AK Parti Kemer İlçe Başkanı Halit Çilengir, CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Vatan Partisi Kemer İlçe Başkanı Bülent Güven, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Çakırgöz ve AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Zeliha Demirelli, menfur saldırıdan dolayı duydukları derin üzüntüyü ifade etti. Karakol Amir vekili Sanlı da toplumun güvenlik ve huzurunu sağlama görevini üstlenen güvenlik güçlerine yapılan saldırıları gerçekleştirenlerin, görevlerini yapmalarına engel olmayacağını hüsrana uğrayacaklarını söyledi.

Sanlı, bütün kurumların teröristlerin saldırı girişimlerine karşı tedbirli ve uyanık olmalarını ve edindikleri bilgi ve izlenimleri anında güvenlik güçleriyle paylaşmalarının önemine işaret etti. – ANTALYA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle