Hoşgeldiniz  

KEMERDE NELER OLUYOR….!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semih Köken | 23 Haziran 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMERDE NELER OLUYOR….!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kemer Belediye Meclisinin bu ayki toplantısının  yankıları devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta başında Kemerin Muhterem Abisi  yine yaptı yapacağını ve bir iftar pozu ile  yine Kemeri Karıştırdı.

MHP den seçilerek  daha yolun başında  Kemer Belediye Başkanı Mustafa GÜL e karşı duran Mustafa Bilici bu kez Mustafa GÜL e karşı çıkan MHP  li üç isim ve Başkanın çok yakınındaki ve şimdi yollarını ayırdığı Danışmanı  Galip Çamlı   ile iftar  pozu vererek  resmen Gül e karşı Bayrak açtıklarını duyurmuştu.

Bu olayın hemen ardından Kemer Belediye Başkanı Mustafa GÜL  Harekete  geçerek Sosyal Medyada bomba gibi bir açıklama yaptı.

BİLİCİ

İŞTE O AÇIKLAMA

‘2007 yılında Sn. Hasan Şeker’in belediye başkanlığında yaşanan bir mecliste Kemer’in alt ve üst yapı eksiklerini gidermek için ihtiyaç duyulan 35 milyon Türk Lirası parayı bulmak için belediyemizin en gözde mülkü Asdem Park Otel’i ve 20’ye yakın dükkanın satış kararına imza atan kişi ne oldu da şimdi belediyenin asfalt çalışmaları için gereken 6 milyon Türk Lirası parayı temini için borçlanmasına mecliste red dedi. O meclise ben de katılmıştım ve üzerinde çok emeğim olan otel ve dükkanların satışına bir vatandaş olarak karşı çıkmıştım. Geldiğimiz noktada biz göreve geldikten sonra otel ve dükkanlar satılmadan Kemer’in tüm alt ve üst yapı eksiklerini giderdik ve banka borçlarını ödedik.
Şimdi Kemer kamuoyu önünde soruyorum. Türkiz Otel’de dönemin Belediye Başkanı Sn. Hasan Şeker ile görüşüp Başkan yardımcılığı sözü alarak bu satış kararına evet diyen Sn. Mustafa Bilici; Keramet Otelde idiyse Türkiz Otel kapandı yapacak birşey yok, keramet görüşmede sözünü aldığın başkan yardımcılığında idiyse kadromda sana yer yok. Derdin başkan yardımcılığı sözü veya bir çıkarın uğruna mecliste oy kullanmaksa siz de dahil hiçbir meclis üyesinin Kemer’in kaderiyle oynamaya hakkı yok ve oynatmayacağız.
Kemer kamuoyuna saygıyla duyurulur. ‘DEDİ

13537792_707725526059385_6045362692299611576_n

Şimdi bu açıklamanın ardından  ne gibi cevap verilir bilmem ama TOP şimdi Bilici ve Hasan Şeker in ellerinde  bekleyip göreceğiz olup biteni…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle