Hoşgeldiniz  

Kemer’de Miniklere Trafik Eğitimi Verildi

Semih Köken | 05 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de Miniklere Trafik Eğitimi Verildi

Kemer Jandarma Trafik ekipleri, Trafik Haftası dolayısıyla anaokulu öğrencilerine okulun bahçesinde uygulamalı trafik eğitimi ve bilgileri verdi.


Kemer Belediyesi ve Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliği ile hazırlatılan “Trafik Kurallarına Uyalım, Resimleri Boyayalım” isimli kitap dağıtıldı ve öğrenciler trafik kurallarında bilinçlendirildi.
Kemer Belediyesi ve Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliği ile hazırlatılan “Trafik Kurallarına Uyalım, Resimleri Boyayalım” eğitim kitapları, Kuzdere Gülçin Ersoy Anaokulu öğrencilerine dağıtıldı. Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can ve görevli Jandarma Trafik komutanları tarafından öğrencilere dağıtılan kitaplarda; trafik kuralları, trafik işaretleri bisiklete binerken nelere dikkat edilmesi gerektiği, yaya geçitlerinden geçerken nelere dikkat etmeliyiz, emniyet kemerinin önemi gibi hayati konular çocukların ilgisini çekecek bir dilde anlatıldı. Trafik Jandarma ağabeylerini dikkatle dinleyen minikler daha sonra merak ettikleri konularda sorular sordu.


Başkan Yardımcısı Ahmet Can yaptığı açıklamada; Dağıttığımız bu kitapçıklarla geleceğimiz olan çocuklarımızı sıkmadan eğlenceli bir şekilde, trafik konusunda erken yaşlarda bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Küçük yaşlarda verilecek trafik bilinci çocuklarımızın, bilgili ve eğitimli birer yaya ve ilerde bilinçli birer sürücü olarak yetişmelerini sağlayacaktır” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle