Hoşgeldiniz  

KEMERDE MAFYA KİM…???

Semih Köken | 17 Eylül 2021 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yazarlar


Semih Köken
deniz@porsuk.net

Kemer’de son günlerde şantaj, basma, yaralama, kurşunlama, çökme gibi birçok mafya vari olaylar yaşanmaya başladı. Akdeniz’in turizm başkenti olarak bilinen  Kemer’in adı gün geçmiyor ki böyle bir olayla uyanmasın…

Her gün bir olay, her gün bir sansasyon haber ile çalkalanan bir Kemer’de yaşamaya çalışıyoruz..

BİZ İKTİDARIZ, HERŞEY MUBAH!

“Biz iktidarız, her şeyi yaparız.” mantığı ile kamu kurum ve kuruluşları baskı altına alınarak her türlü fırıldaklığı çevirenler sayesinde 1970’li yıllara geri döndük.

İki park yaparak vatandaşın gözünü boyama çalışmalarının bile nafile olduğu bu günlerde Deve Kervanları Ayışığı parkı içinde…

Deve binenden 5 akçe binmeyenden 10 akçe ister duruma bile geldik.

İşte tam bu zamanlarda ortaya çıkan ve mantar gibi türeyen BÜFELER konusunda ustalaşan ve pişkinleşen yöneticiler ve onların aveneleri değişik gruplara iş vermeye başladılar.

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda adam halkın içinde silahını çıkartıp üç el ateş etme cesareti bulabiliyorsa buna Kemer’in yönetenlerin kendilerine bakması lazım.

Eksik olan ne var diye…

EKSİK OLAN BİR ŞEY YOK ASLINDA KEMER’DE KİM MAFYA ONA BAKMAK LAZIM…

SAHİ KEMER’DE MAFYA KİM….?

Mafya kendi ekmeğinin derdinde olan, hileli satmayan, turisti kandırmayan, çakma tişört; parfüm satmayan, velhasıl geçim derdinde olan herkes kendi içinde mafyadır..

Fakat bu anlayış Kemer’de farklı yorumlanıyor. Sahte parfüm satmanın, çakma marka satmanın normal olduğu Kemer’de elde edilen Rant belli başlı kişilerde toplanıyor, oradan kısım kısım dağıtılıyor.. Bunları da yapan tefeciler, Otogalerileri kılığında tefeciler gibi paranın çok kolay yer değiştirdiği yerlerde devam ediyor.

Kemer böyle gelmiş böyle gidiyor…

Fakat durum böyle giderken verilen sözler yerine getirilmemesi bunda en büyük etken gibi gözükürken Güneydoğulu bir grubun bu konularda çok kullanıldığı fakat sözlerin yerine getirilmediği için bir ikaz olduğu anlaşılıyor.

Yerel Seçimlerde  en önde olan isimlerden biri olan Kişinin vurulması bir takım yerlere mesaj olarak yorumlanıyor.

Ve bu şahsı vuran kişilerin de olayı üslenip de yakalanamaması ayrıca kafalarda soru işaretlerini oluşturmaktadır..

Bu olayın bi güç gösterisi olduğu aşikardır
Yoksa güç dengelerinde değişiklikleri mi yaşanıyor (mafya el mi değiştiriyor)

Bakalım bekleyip göreceğiz.. Bu hesaplaşma bakalım nasıl ve ne şekilde sonlanır bilinmez ama Kemer için anti bir reklam olduğu aşikardır…

Bunu da bitirip mahal vermeyecek olan EN BÜYÜK MAFYA olan Devlettir…!

Bu konuda Devletimizin Güvenlik güçlerine sonuna kadar desteğiz ve arkalarındayız…

Açıldı açılacak derken sezonun sonuna yaklaşıyoruz tabik ki  Kasım sonu Aralık ortalarına kadar gitmesi beklenen arzu edilen sezonun uzaması tek dileğimizdir.

Fakat gece geç saatlerde kemerde sağa sola sallanan musallat olan bir kaç Türk dönmesi kıfayetsizlere Kemer Polisi ve Jandarması dur dedi ve yaptıkları operasyonla bunları yapanları topladı. Birkaç davar daha var ama onları da tez vakitte yakalarlar  diye düşünüyorum.

Sen ben yok biz varız diye Hoca efendi Göynükte eğitim seferberliği başlatmış bir fen lisesi , Bir Anadolu  lisesi ve bir fakülte kazandırmıştı. Bunu kimse inkar etmiyor fakat bu arada orta öğretim gözden kaçmış.. Şimdi  Göynük mahallesinde orta eğitim yetmiyor.

Sınıflar tıka basa dolu halde iken alınan kararla sabahçı öğlenci eğitimine geçilmiş. Tüm veliler bu durumdan şikayetçi…

Buradan Milli Eğitim Müdürlüğüne duyuralım istiyorum..

Yazılamayanı yazan tek Gazeteniz ve internet Haber Kanalınız www.kemerhaber.com sitemize isimleri bizde saklı olan kurum ve kişilerce siber saldırı gerçekleştirildi. Bu haftaki sayımız bunun yüzünden geç kaldı ama biz bildiğimiz doğruları yazmaya devam edeceğiz Kimsenin aboneli askeri değiliz .BİZLERİ YAKINDAN TAKİP EDEN DOSTLARIMIZA SELAM OLSUN!

Ayışığı’nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle