Hoşgeldiniz  

Kemer’de Kadınlar Günü kutlandı

Semih Köken | 08 Mart 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de Kadınlar Günü kutlandı

KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları Günü’nü, Kemerli kadınlarla birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenle kutladı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Büyükşehir Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Songül Başkaya, CHP Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, CHP Kemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Can, partili kadınlar ve gençlerle Kemerliler katıldı. Tören CHP Kadın Kolları çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

‘KADINLAR ÖTEKİLEŞTİRİLİYOR’

Törende konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt, “Türkiye’de kadınlar ‘en az 3 çocuk’ baskısıyla eve bağlanmak istenmektedir. AKP hükümetinin geçen yıllarda kadınlara sanki bir lütufmuş gibi sunduğu, her doğumdan sonra anneye verilen ekstra izinler ve yine her doğumdan sonra artan maddi yardımı öngören yasa bile aslında kadının evde oturmasını teşvik etmeye yöneliktir. Bunlara ek olarak çocuk gelin sayısı gün geçtikçe artmakta; büyük bir hızla çoğalan kadınlara ve çocuklara yönelik şiddet ve cinsel istismar olayları neredeyse cezasız kalmaktadır. Bizler CHP üyeleri ve yöneticileri olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınlarına sağlamış olduğu tüm hak ve kazanımların savunucusu olacağımıza; kadını ötekileştiren, değersizleştiren zihniyetle tüm gücümüzle savaşacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Törenin ardından Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül tarafından CHP Kemer İlçe eski Başkanı Erdem Cesur’a doğum günü sürprizi yapıldı. Sürpriz karşısında çok mutlu olan ve Gül çiftine teşekkür eden Cesur, “Kadınlar Günü ile birlikte doğum günümü kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle