Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemer’de Kaçak Ürün Operasyonu! Binlerce Kaçak Sigara ve Elektronik Sigara Ele Geçirildi

Antalya’nın Kemer ilçesinde kaçak tütün ve tütün mamullerine yönelik düzenlenen

Antalya’nın Kemer ilçesinde kaçak tütün ve tütün mamullerine yönelik düzenlenen jandarma operasyonunda binlerce kaçak ürün ele geçirildi. Bir işletmeye gerçekleştirilen baskında kaçak sigara, elektronik sigara, ısıtılmış tütün, bandrolsüz puro ve güneş gözlükleri bulundu.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda, Kemer Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla ilçedeki bir işletmede arama gerçekleştirdi.

Yapılan aramalarda;

  • 1.000 paket kaçak sigara,
  • 75 adet elektronik sigara,
  • 200 paket ısıtılmış tütün,
  • 300 adet bandrolsüz puro,
  • 100 adet güneş gözlüğü ele geçirildi.

Ele geçirilen ürünlere el konulurken, olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kaçakçılık başta olmak üzere suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Yetkililer, özellikle kaçak tütün ve bandrolsüz ürünlerin hem halk sağlığını tehdit ettiğini hem de devletin vergi kaybına neden olduğunu belirterek, bu tür faaliyetlere karşı denetimlerin artarak devam edeceğini ifade etti.