Hoşgeldiniz  

Kemer’de FETÖ’den toplam 31 kişi tutuklandı

Semih Köken | 01 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de FETÖ’den toplam 31 kişi tutuklandı

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülmekte olan FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında toplam 56 kişi hakkında adli işlem yapıldı, 31 kişi tutuklandı

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi olmak ve darbeye teşebbüs olayı ile ilgili olarak yapılan operasyon sonucu yakalanamayan ve firari olarak aranan Y.K. isimli şüpheli 15 Şubat günü Konya ilinde yakalanarak Kemer getirildiği, şüpheli hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 22 Şubat günü sevk edildiği mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildiği belirtildi.

TOPLAM 31 KİŞİ TUTUKLANDI

Açıklamada, Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında bugüne kadar 56 kişi hakkında işlem yapıldığı, 31 kişinin tutuklandığı, 14 kişinin adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı, 11 kişinin ise yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, “Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak tüm İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz ile birlikte, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün tüm mensuplarının deşifre edilmesine ve yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle