Hoşgeldiniz  

Kemer’de Anma Programı

Semih Köken | 12 Mart 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de Anma Programı

İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Kemer Turem Lisesi Salonunda Göynük Fen Lisesi tarafından sunuldu.
Kemer Turem Lisesindeki programa Kemer Belediye Başkan Vekili Özcan Çeliktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, 1. Asliye Ceza Hakimi Nejdet Ergül, Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Kağan Doğan, Kemer Garnizon Komutanı Vekili Üsteğmen Arda Özcan, Antalya Büyükşehir Kemer İlçe Kordinatörü Kahraman Üraz, Chp İlçe Başkanı Erdem Cesur,Okul müdürleri, öğretmenler,veliler ve öğrenciler katıldılar.

Anma programının açılış konuşmasını Göynük Fen Lisesi Müdürü Özer Baş yaptı. Baş, konuşmasında Mehmet Akif Ersoy’un “Yarabbi bu Millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtma” sözü ile başlayarak günün önemini bir kez daha hatırlattı.
Kimya öğretmeni Veli Çıracı kendi yazdığı “Mehmet Akif” şiirini okuduktan sonra öğrencilerden Cansu Yeliz Uluğ “Kimdi Akif” adlı denemesini ve Mert Yücel “İstiklal Marşımızın dünden bugüne” öyküsünü söylediler.
ÇEŞİTİ DALLARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
İstiklal Marşının kabul edilişinin 95. Yıl dönümünü kutlama ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı kapsamında İlkokul,Ortaokul ve Liseler arasında düzenlenen şiir ve resim yarışması ile Atatürk’ün Antalya’ya gelişi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

1 3 15 16

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle