Hoşgeldiniz  

Kemer’de 100 hasta evinde tedavi görüyor

Semih Köken | 03 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de 100 hasta evinde tedavi görüyor

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı 52 yataklı Kemer Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri birimi tarafından hastaneye gelemeyecek durumdaki yatağa bağlı 100 hastaya evde sağlık hizmeti sundu.

ANTALYA KAMU HASTANELERI BIRLIGI'NE BAGLI 52 YATAKLI KEMER DEVLET HASTANESI EVDE SAGLIK HIZMETLERI BIRIMI TARAFINDAN HASTANEYE GELEMEYECEK DURUMDAKI YATAGA BAGLI 100 HASTAYA EVDE SAGLIK HIZMETI SUNDU.(FOTO:KEMER-DHA)

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekibi tarafından takip edilen hastaların yara bakımı, pansuman, laboratuvar hizmetleri, muayene, tetkik, tedavi, tıbbi bakımları yapılıyor. Yine fizik tedavi ve rehabilitasyon ihtiyacı olan hastalara da fizyoterapist eşliğinde fizik tedavi hizmeti veriliyor. Ayrıca hastanede belirli aralıklarla yatağa bağımlı kişilerin bakımını üstlenen aile üyelerine de bakıma ilişkin eğitim veriliyor. Eğitimler sayesinde daha nitelikli ve bilgili bir bakımla, hastaların yaşam kalitesinin artırılması, oluşacak olumsuz etkilerin azaltılması amaçlanıyor.

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi, “Yatağa tam bağımlı halde olan, hareket kabiliyetini kaybetmiş, hastaneye gelemeyecek durumda olan hastalara ulaşarak kendi yaşam ortamlarında tüm tıbbi gereksinimlerini karşılıyoruz. Bakanlığımızın sunduğu bu hizmette ulaşmak isteyen hasta veya hasta yakınlarımız 444 38 33 telefon numarasını arayabilirler” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle