Hoşgeldiniz  

Kemer Türkiz Marina el değiştirdi

Semih Köken | 07 Şubat 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Türkiz Marina el değiştirdi

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde işletmesi el değiştiren Kemer Türkiz Marina, artık ‘G-Marina’ adıyla hizmet verecek.Kemer’in en eski işletmelerinden 1985 yılında kurulan ve son 9 yıldır AYT Uluslararası Turizm AŞ. tarafından işletilen Kemer Türkiz Marina, 19 Ocak’ta yapılan anlaşmanın ardından Mavi Yeşil Uluslararası Turizm Ltd. Şti.’ye devredildi. Kemer Türkiz Marina artık ‘G-Marina’ adıyla hizmet vermeye devam edecek. 8 yıldır marinada genel müdürlük görevini yürüten Levent Tokaç, bu görevini sürdürecek.

İşletmenin el değiştirmesinin ardından ilk olarak elektrik altyapı çalışmalarına ilişkin düzenlemelere başladıklarını söyleyen Genel Müdür Levent Tokaç, “Turizm, otelcik, seyahat acentesi ve çeşitli sektörlerde yatırımı bulunan Mavi Yeşil Ltd. Şti., deniz turizm işletmeciliğinde de G-Marina Kemer olarak hizmet, kalite ve yatırımlarıyla bu sektörde de başarıyı hedeflemektir. Hedefimiz Kemer ve bölgemize yakışır bir marina olabilmek. Bunun için de şirketimiz gerekli izinler verildiği takdirde her türlü yatırıma hazırdır” dedi.

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE ISLETMESI EL DEGISTIREN KEMER TURKIZ MARINA, ARTIK 'G-MARINA' ADIYLA HIZMET VERECEK.(FOTO:KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE ISLETMESI EL DEGISTIREN KEMER TURKIZ MARINA, ARTIK 'G-MARINA' ADIYLA HIZMET VERECEK. (LEVENT TOKAC) (FOTO:KEMER-DHA)

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) –

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle