Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR YARIKPINARDA STRES ATT

SEMİH KÖKEN | 09 Şubat 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel A- A+

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele veren Kemer Tekirovaspor ligin 20. Hafta karşılaşmasında sahasında Sancaktepespor’u ağırlayacak. Karşılaşma 8 Şubat 2015 Pazar günü saat 13.30 da başlayacak. Sancaktepespor ligin 19. Hafta müsabakaları sonrasında 34 puanla 3. Sırada, Kemer Tekirovaspor ise 25 puanla 11. Sırada yer alıyor.

Ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında sahasında Maltepespor’u 1-0, deplasmanda 68 Yeni Aksarayspor ile 1-1 berabere kalan Kemer Tekirovaspor sahasında ağırlayacağı Sancaktepespor ile ligin ilk devresinde Sancaktepe’de 1-1 berabere kalmıştı. Gökmaviler sahasında ağırlayacağı rakibi karşısında mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Gökmaviler Sancaktepespor karşılaşması öncesi Yarıkpınar Restoranda topluca yemek yiyerek stres attı. Yarıkpınar Restoranın Sahibi Cemil Uygun’un davetiyle gerçekleşen yemeğe Kemer Tekirovaspor Asbaşkanı Durmuş Can, Yönetici Fevzi Karakaya, Motorkros Yarışçısı Burak Özdemir, Kemer Tekirovaspor Teknik Heyeti ve Oyuncular katıldı.

Yemek sırasında açıklamalarda bulunan Kemer Tekirovaspor Asbaşkanı Durmuş Can; “Ligin en önemli karşılaşmalarından biri olan Sancaktepespor karşılaşması öncesinde Yarıkpınar Restoran sahibi Cemil Uygun beyin daveti üzerine burada bir araya gelerek hep birlikte moral depoladık. Yarınki karşılaşmanın öneminin farkındayız ve mutlak galip gelmek istiyoruz. Spora ve sporcuya katkılarından dolayı Yarıkpınar Restoran sahibi Cemil Uygun beye takımım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yarıkpınar Restoran Sahibi Cemil Uygun yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “İşletme olarak spora ve sporcuya her zaman katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bizleri yurt çapında temsil eden Kemer Tekirovaspor Kulübümüze başarılarının devamını diliyorum. Kemer’de bulunan her işletme bizleri temsil eden takımımıza sahip çıkmalıdır.” dedi.

GetAttachment (20)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle