Hoşgeldiniz  

KEMER STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

Semih Köken | 23 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

KEMER STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

Travel Expo Ankara Turizm Fuarının en dikkat çekici standına sahip olan Kemer Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı. Fuar merkezinde 90 metrekarelik alana sahip olan Kemer standında ki görseller ve tanıtım personellerinin sunumu ziyaretçilerin hayli dikkatini çekti.

Bu yıl ilki düzenlenen Travel Expo Ankara Turizm fuarının şüphesiz ki en dikkat çekici standı Kemer Beledyesi’nin standıydı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcı Doç.Dr. Hüseyin Yayman’ın açılışını yaptığı turizm fuarına 81 ilin neredeyse tamamının Kültür Müdürlükleri de katıldı. Turizm denince akla ilk gelen yer olan Kemer standı ise neredeyse hiç boş kalmadı. Siyasetçiler, Bürokratlar, Televizyon Muhabirleri ve ziyaretçiler. Turizmi merak eden, Otellerde ki son durumu öğrenmek isteyen ve Kemer’i ilk kez keşfetmek isteyen herkesimden ziyaretçi Kemer standını boş bırakmadı.

BAŞKAN GÜL BİZZAT İLGİLENDİ

Travel Expo Ankara Turizm Fuarının ziyaretçileri arasında ülkemizin tanıdığı güreşçilerde vardı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile uzun uzun sohbet eden güreşçiler, 2005 yılında Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde 1’inci olan Başpehlivan Şaban Yılmaz ve arkadaşları, Başkan Gül’ün Ankara’da ticaret yapan dostları ve otelciler, Kemer standına gelerek Başkan Gül ile saatlerce sohbet ettiler.

MHP’Lİ VEKİL YURDAKUL KEMER STANDINDA

Kemer Belediyesinin standına gelen diğer bir ziyaretçi de MHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul oldu. Başkan Gül ile turizm değerlendirmesi yapan Yurdakul, “Ülkenin maalesef ki turizm politikası içler acısı bir konuma gelmiştir. Buna rağmen gecesini gündüzüne katarak, Kemer’in tanıtımını yapan, tüm fuarlara katılarak sadece Kemer değil, Antalya’nın da tanıtımını yapmış olan Başkan Mustafa Gül beyi ve ekibini yürekten kutluyorum” dedi. Yurdakul ile uzun süre sohbet eden Başkan Gül, MHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul’a Akdeniz Carettalarının yumurtalama alanı olan çıralıyı temsil eden caretta magnetli açacağını hediye etti.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesinin dikkat çekici standına gelen gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Televizyon kanalı muhabirlerinin “Turizmde gelinen son süreç”le ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Gül, “Her ne kadar Rusya ile Türkiye arasında bir kriz devam ediyor olsa da inşallah yaptığımız çalışmaların ve katıldığımız fuarların karşılığını göreceğimizi umut ediyorum. Netice de Kemer, dünya markası olmuş bir turizm ilçesidir” dedi.
21 Nisan Perşembe günü ziyaretçilerine kapılarını açan Travel Expo Ankara Turizm fuarı, 24 Nisan Pazar akşamı son bulacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle