Hoşgeldiniz  

Kemer Solotürk’le Coştu

Semih Köken | 17 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Solotürk’le Coştu

Dünyada F-16 uçağıyla gösteri yapabilen sayılı akrobasi timlerinden Solo Türk, Antalya’nın Kemer ilçesinde Kemer Belediyesinin katkıları ile Kemer semalarında gösteri uçuşu yaptı. Yerli ve yabancı turistlerinde ilgi izlediği gösteri uçuşu adeta parmak ısırttı. Dünyada F-16 jet uçağıyla gösteri yapabilen sayılı akrobasi timlerinden Solo Türk gösterisini izlemek isteyen yerli ve yabancı tatilciler Kemer Halk Plajı’na akın etti. Başlama saati 19.30 olarak açıklanan gösteri uçuşu 1 saat gecikmeyle başladı.
Vatandaşların ve turistlerin büyük ilgi gösterdiği gösterine uçuşuna, Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurtoğlu, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel, Semih Top ve Nuray Minta ve sahilleri dolduran binlerce turist katıldı.

İzleyicilerin sabırsızlanması üzerine kürsüye gelen Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, “Görevli arkadaşlarımız üzücü bir haber verdiler. Bir süre önce Tunceli’de yaşanan terör saldırısı nedeniyle yapılacak olan gösteri uçuşu Genelkurmay Başkanlığı’nın emriyle iptal edilmiş bulunmaktadır. Bu gösteri ileri bir tarihe ertelenmiş bulunuyor” dedi.

Açıklamaların ardından büyük üzüntü yaşayan tatilciler plajı boşaltmaya başlarken Kaymakam Feslihan, Solo Türk ekibinden gelen bilgiyle uçuşun devam edeceğini bildirdi. Feslihan’ın sevindirici haberi alkışlarla karşılandı.

Hava Pilotu Yüzbaşı Erhan Günar, bin 200 kilometre hıza ulaşarak yaklaşık 20 dakika gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Yüzbaşı Günar’ın yaptığı akrobasi hareketleri, sahilde denize giren yerli ve yabancı turistler tarafından da ilgiyle izlendi. Bazıları cep telefonu ile fotoğraf ve video çekti. Pilot Yüzbaşı Günar, gösteri uçuşu sırasında denize yakın olarak geçerken vatandaşlardan büyük alkış aldı. Birbirinden farklı zor hareketleri yapan ‘Solo Türk’ izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Plajda kendisini izleyenleri yavaş uçuşla selamlayan Günar, bu hareketin ardından uçuşunu tamamladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle