Hoşgeldiniz  

KEMER SAHİLİNDE NEFES KESTİLER

Semih Köken | 02 Ekim 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Spor, Yaşam A- A+

Tozu Dumana kattılar

Plaj etabında birinciliği İngiliz Jony Walker,  ikinciliği yine İngiliz Graham Jarvis ve üçüncülüğü ise Alman Andreas Lettenbichlee aldı.

KEMER SAHİLİNDE NEFES KESTİLER

Halil ÖNCÜ-KEMER

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından 2010 yılında hayata geçirilen ve bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası SEA TO SKY motosiklet yarışı Kemer’in Kındıl Çeşme sahilinde  gerçekleştirilen Plaj yarışı ile başladı. Ekstrem Enduro motosiklet yarışları arasında artık bir dünya markasına dönüşen ve her gecen yıl katılımcı sporcu sayısını arttıran ve halen Türkiye’nin en büyük motosiklet yarışı olan Red Bull Sea to Sky’da bu yıl 33 ülkeden 370 sporcu katılıyor. Plaj etabı ile başlayan yarışlar Pazar günü Tahtalı Zirvesinde tamamlanacak ve dereceye girenlerin ödülleri 2365 mt. de verilecek. Palj etabında 370 sporcu ile başlayan elemelerde ilk 150 ye kalan sporcular finalede yarıştılar. Hayli zorlu bir şekilde düzenlenen etaplarda kıyasıya mücadele eden sporcular zorlu anlar da yaşadılar. Seyircilerin büyük ilgi gösterdiği Plaj etabında birinciliği İngiliz Jony Walker,  ikinciliği İngiliz Graham Jarvis ve üçüncülüğü ise Alman Andreas Lettenbichlee aldı.

 Plaj etabını beş bine yakın kişi izlerken, özellikle tatil için Kemere gelen çok sayıda yerli ve yabancı turist de bu etabı meraklı bir şekilde izledi.  Denizde de çok sayıda özel yat ve gezi teknesinde yer alan kişiler, alkışlar ve klakson sesleri ile sporculara destek verdiler. Tozu dumana katan 150 sporcu yarın orman etabı için yarışıp, pazar günü de dağ yarışını tamamlayıp 2365 mt. Deki zirveye çıkacak.

 endurıo1 endurıo2 endurıo3 endurıo4 endurıo5 endurıo6 endurıo7 jony_walkerendurıo3

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle