Hoşgeldiniz  

Kemer Sağlık İşçileri Sendikası Semineri Başladı

Semih Köken | 30 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Sağlık İşçileri Sendikası Semineri Başladı

TÜRKİYE Sağlık İşçileri Sendikası tarafından düzenlenen ‘Çalışma Hayatında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözümleri’ konulu seminer,Kemer‘de başladı.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası tarafındanKemer‘de bir otelde düzenlenen seminerde, sağlık alanında çalışan işçilerin sorunları ve çözümleri tartışıldı. Seminere, sendika Genel Başkanı Hasan Öztürk, Genel Başkan Vekili Hakan Toy, Genel Mali Sekreteri Doğan Alıç, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreteri Bülent Gökmen, Antalya Şube Başkanı Hakan Kandak ve diğer şube başkanları katıldı.

Seminer sonrası açıklama yapan sendika Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hasan Öztürk, çalışma hayatındaki sorunların hiçbir zaman bitmediğini ve asla bitmeyeceğini söyledi. Sağlık sorunlarının temelinde devlette çalışan işçi sayısının ve hizmetin azaldığını savunan Öztürk, genel olarak taşeron işçilerin arttığını belirtti.

Taşeron işçilerin kendilerine kadro verilmediği için huzursuz olduklarını anlatan Öztürk, zaman zaman hastanelerde sağlık çalışanları ile hastaların tartıştığını, işçilerin zor durumda kaldığı kaydetti. Bu durumun bazen yaralanma ve ölüme kadar gidebildiğine dikkati çeken Öztürk, “Bunları ortadan kaldırmak için devletin çalışma hayatını angarya olarak değil, taraf olarak görmesi lazım” dedi.

Seminer, 17 Ekim Pazartesi sona erecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle