Hoşgeldiniz  

Kemer Muhteşem Yarışlara Yine Ev Sahipliği Yapıyor

Semih Köken | 11 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Muhteşem Yarışlara Yine Ev Sahipliği Yapıyor

 

Türkiye Enduro Şampiyonasının 3. Ayak yarışı 11-12 Haziran 2016 tarihlerinde Kemer’de start alıyor.

Türkiye Motosiklet Federasyonunun yarış takviminde yer alan, Kemer Belediyesinin katkıları ile Türkiye Enduro Şampiyonasının 3. Ayak yarışı, ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Antalya Kemer’de düzenlenecek.

Coğrafi yapısı ile doğa sporlarına en elverişli turizm merkezlerinden birisi olarak dikkat çeken Kemer, son yıllarda düzenlenen Enduro Motosiklet yarışları ile dünya da kendisinden söz ettirirken, bu yarışlarda bölgenin tanıtılmasına büyük destek sağlamakta.
11-12 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Enduro Şampiyonasının Kemer yarışına ülkemizin çeşitli bölgelerinde gelecek olan 120’nin üzerinde yarışçının katılması bekleniyor. Türkiye’nin en iyi motosiklet yarışçılarını bir araya getirecek olan yarış organizasyonunda sporcular, izleyenlere Ovacık Yaylasında hazırlanan ekstrem parkurunda adrenalin dolu bir gün yaşatacaklar.

Kemer Enduro Motosiklet tarafından düzenlenecek olan Şampiyona için bu yıl Ovacık Yaylası seçildi ve izleyiciler için Ekstrem etabı oluşturuldu. Kemer Ovacık Yaylası yarış parkurunda atlama rampaları, kaya geçişleri ve dik çıkışlar yer alırken, sporcular için yüksek kondisyon isteyen bir yarış parkuru olarak dikkatleri çekiyor. İzleyenlere kolayca ulaşım imkanı sağlayan ve özel seyirci etaplarının da bulunduğu yarış parkurunda Türkiye’nin dört bir yanından gelen yarışçılar, Kemer’in muhteşem doğasının içinde kıyasıya mücadele edecek. Her çeşit zemin yapısına sahip parkur, yarışçılara ve seyircilere doyumsuz bir Enduro heyecanı da yaşatacak.

11 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 13.00’te Süper Test ile başlayacak şampiyona, 12 Haziran 2016 Pazar günü saat 09:00’da start alacak yarışlarla devam edilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle