Hoşgeldiniz  

Kemer Lisesi Son Mezunlarını Uğurladı

Semih Köken | 05 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Lisesi Son Mezunlarını Uğurladı

Kemer Lisesi son mezunlarını vermenin mutluluğunu Kemer METEM Lisesi bahçesinde coşkulu bir şekilde kutladı.
Törene katılan ve Mezun olan çocuklarımıza da gelecekteki hayatlarında başarılar dileyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Okul Birincisine, İkincisine ve Üçüncüsüne son sistem Cep Telefonu sözü verirken, aynı öğrencilere de Aileleri ile birlikte birer hafta tatil sözü verdi.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Sadullah Eken; “ Bugün bir tarihin kapanışına hep beraber tanıklık ediyoruz. Çünkü sizler Kemer Lisesinin son öğrencileri ve son mezunlarısınız. Konuşmamadaki ilk teşekkürü ailelere ayırıyorum diye sözlerine devam eden Eken; “sizleri bugünlere getirdikleri için hepsi teşekkürü hak ediyor.İkinci teşekkürü öğretmenlerimiz hak ediyor. Sizlere doğru yolu göstermek için 4 yıl boyunca çabaladılar. Tökezlediğiniz ve bocaladığınız zamanlar oldu ve böyle anlarda sizlere destek oldular ve de ikinci aileniz gibi size yardım ettiler”
Son teşekkürü de sizlere etmek istiyorum. zaman zaman haylazlıklarınız olsa da okulumuza yakışır bir eğitim hayatı geçirdiniz. Bundan sonraki hayatınızda da okulumuzun adına layık davranışlar sergileyeceğinizden şüphem yok. Okulumuzdan mezun olurken çok karmaşık duygular içinde olduğunuzu biliyorum. Ama merak etmeyin,zamanla eğitim hayatınızın size çok şey kattığını fark edeceksiniz. Farkında bile olmadan burada öğrendiklerinizi hayatta uygulayacaksınız”
Sizlere son sözüm diye sözlerine devam eden Eken;”hayatınız boyunca vicdanlı, dürüst insanlar olun ve unutmayın hayatta ortalama yükseltme sınavı yok. Yolunuz ve bahtınız açık olun” Dedi
Tören, mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesiyle devam etti. Mezun olanlar hep bir ağızdan geriye sayıp kepleri havada uçuşturdu. Öğretmenlerin ve öğrencilerin hem söyleyip hem çaldığı müziklerle coşan öğrenciler unutulmaz bir gece yaşadılar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle