Hoşgeldiniz  

KEMER KARTALLARI GENÇLİK VE SPOR KULUBÜ VE BEŞİKTAŞ FUTBOL OKULU

Semih Köken | 26 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

KEMER KARTALLARI GENÇLİK VE SPOR KULUBÜ VE BEŞİKTAŞ FUTBOL OKULU

Kemer’in önemli acentelerinden birisi olan Oflaz Turizmin Sahibi Ozan Güven tarafından kurulan ve Beşiktaş Kulübü’ne bağlı olarak Kemer’e Kazandırılan Futbol Okulu ile 6-15 yaş arası çocuklar, akademisyen ve Belgeli Antrenörler eşliğinde geleceğin futbolcuları olmak için çalışıyorlar. Tesiste ayrıca yeni kurulan Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü ile de milli eğitim bilgisi ışığında bölgede yetenekli çocuklar tespit edilip Türk futboluna kazandırılacak. Oflaz Halı Saha Tesisleri ve Grand Haber Otel spor sahasında Cumartesi ve Pazar Günleri düzenlenen antrenman programına katılan çocukları aileleri de yalnız bırakmıyor.

Çocuklarımızın sporla buluşmaları bizleri sevindiriyor!

Oflaz Turizmin ve aynı zamanda Beşiktaş Futbol Okulu’nun Sahibi Ozan Ozan Güven yaptığı açıklamasında, “ 2000 ile 2010 yılları arası doğan çocuklar farklı kategorilerde akademisyen ve Belgeli Antrenörler eşliğinde futbol eğitimleri veriyoruz. alt yapı eğitimi veriyoruz. Vereceğimiz eğitimler sonrasında uzun vadede çocuklarımızı podyuma çıkartmak istiyoruz. Şu anda 6-15 yaş arası yaklaşık 120 sporcumuz var. Bölgemizde Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de bilgileri ışığında taramalar yaparak yetenekli çocuklarımızı bulma misyonumuz olacak.  Uzun vadede futbolu seven ve oynamak isteyen tüm çocuklarımızı, çocuklarının sporla uğraşmasını isteyen tüm velilerimizi Beşiktaş Futbol Okulu Kemer’e bekliyoruz” dedi.

Çok yetenekli çocuklarımız var!

Kemer Oflaz Halı Saha tesislerinde her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenen antrenman programlarına devam etiklerini belirten Teknik Sorumlu Engin Yılmaz, Kemerli ailelerin gösterdikleri ilgiye teşekkür etti. Yılmaz, “ Bölgemizde futbola büyük ilgi var. Ailelerin çocuklarını sporun içinde olmalarını istediklerini ve gelecekte bir futbolcu olmaları için de büyük gayret içerisinde olduklarını görüyoruz. Beşiktaş Futbol Okulu Kemer’e büyük ilgi gösteriyorlar. .ok yetenekli çocuklarımız var” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle