Hoşgeldiniz  

Kemer İlçe Sınırları İçinde Bulunan Seyyar Satıcılar Kaldırılmaya Başladı

Semih Köken | 07 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel A- A+


Kemer İlçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren seyyar satıcılara 2016 yılı içerisinde uygulama alanı belirlenmesi ve standart getirilmesi konusunda Temmuz 2015 tarihinde alınan Meclis kararına istinaden bu gün Beldibi mahallesinde başlanan tezgahların kaldırılması Çıralı mahallesine kadar devam edecek.
Seyyar satıcı taleplerinin sürekli artış göstermesi ve ilçenin turizm bölgesi olması nedeniyle kaldırım üzerinde yer alan seyyar satıcılardan şikayetlerin artması sonucu alınan meclis kararı ile uygulama bu günden itibaren başlamıştır.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada; “Kamu Düzeni ve Kamu yararı gözetilerek 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren Antalya- Kumluca karayolu sahil kısmında “simitçi hariç” diğer seyyar satıcılara yer verilmemesi ve izinsiz yapılan seyyar satış tezgahlarının kaldırılmasının uygun olduğuna Belediye Meclisi Oy birliği ile karar vermiştir ve bu karar doğrultusunda işlem yapılmaktadır. Aldığımız bu meclis kararı ile birlikte seyyar satıcılara yönelik bir çalışma başlattık Artık ilçemizde her köşe başında seyyar satıcı olmayacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle