Hoşgeldiniz  

KEMER DEVLET HASTANESİNDE ENDOSKOPİ HİZMETİ

SEMİH KÖKEN | 27 Mayıs 2015 | Gündem A- A+

Kemer halkına ilkleri yaşatan ve her geçen gün hizmet çeşitliliğini giderek artıran Kemer Devlet Hastanesinde Endoskopi Ünitesi hizmet vermeye başlamıştır.

Endoskopi Ünitesi Sorumlu Hekimi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Kemal Bulut “Mide ve onikiparmak bağırsağı rahatsızlıklarının teşhislerinde ortaya çıkarılması amacıyla yapılan çok güvenilir ve etkin bir yöntem olan endoskopi ünitemizi hizmete alınmasında ben ve ekibim ile mutluluk içindeyiz. Bu imkânları bize sağlayan Başhekimimiz Dr. Yılmaz Çiftçi’ ye teşekkürü bir borç bilirim. Yine endoskopi ünitemizde hasta konforunu artırmak amacıyla endoskopi işlemini anestezi altında yapmaktayız” dedi.

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi yaptığı açıklamada “Endoskopi tetkiki yaptırmak için önce hastalarımız il merkezine gidip aylar sonrasına randevu alıyordu, buda hastalıklarına tanı koyma süresini geciktiriyor, tedavi süresini uzatıyordu. Artık hastalarımız endoskopi işlemi yaptırmak için bu zorlu ve uzun sürece muhatap olmayacaklar” dedi. Sözlerine “ Kalite standartlarında iyi bir sağlık hizmeti sunumu vermek için ellerinden gelen tüm çabayı ve gayreti ekibim ile birlikte yapmaya çalışıyoruz. Yeni hizmete alınan bölümlerle birlikte Kemer Devlet Hastanesi kamuoyunda saygınlığını ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırarak devam ettirmektedir” dedi.IMG_7730IMG_7768

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle