Hoşgeldiniz  

KEMER DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ YATAN HASTA ZİYARETİNE ÖNEM VERİYOR

Semih Köken | 25 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

KEMER DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ  YATAN HASTA ZİYARETİNE ÖNEM VERİYOR

 

  Kaliteli sağlık hizmeti vermeyi ilke edinen Kemer Devlet Hastanesi, Yönetim kadrosuyla birlikte yatan hastalarını ziyaret ederek hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.

 

 

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi, Başhekim Yardımcısı Dr. Çağatay Demirci, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu Kılıç, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Huriye Şentürkoğlu ve Müdür Yardımcısı Aydın Güçlü tarafından yatan hasta ve hasta yakınlarını, yoğun bakım, palyatif bakım, diyaliz, acil serviste tedavisi devam eden hastaları ziyaret ederek aldıkları hizmetten memnun olup olmadıklarını, hastane ile ilgili görüş ve düşüncelerini dinliyorlar.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi “ İnsan odaklı hizmet anlayışımız ile hastalarımızı ve hasta yakınlarımızı ziyaret ederek onlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, hastanemizdeki tedavileri süresince ihtiyaçlarının olup olmadıklarını soruyoruz, bize önerecek eksikliklerimiz ile ilgili tavsiyelerini not alıyoruz ve giderilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Burada amacımız sık sık ziyaretleri gerçekleştirip, hastalarımızın daima yanında olmaya çalışmak ve her ziyaretimizde de hastalarımızın memnun olduklarını görmek bizleri son derece olumlu yolda olduğumuzu ve dolayısıyla motivasyonumuzu artırmaktadır. Bundan böyle bu ziyaretlerimizi en az haftada bir gün tüm hastalarımıza yapma niyetindeyiz” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle