Hoşgeldiniz  

Kemer Cup Basketbol Turnuvası Başladı

Semih Köken | 25 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Türkiye Basketbol 1’nci Ligi takımlarının Yıldızlar ve minikler kategorisindeki takımlarının katıldığı Kemer Belediyesinin katkıları ile “Kemer Cup 2016 Basketbol Turnuvası “ Kemer’de başladı
Yaklaşık 30 takımın katıldığı Kemer İlçesi Göynük Atatürk Kapalı Spor Salonunda başlayan Turnuvaya Kemer belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Sporcular, Yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.
Açılış maçında Galatasaray-Muratpaşa Belediyesi takımları karşı karşıya geldi. Açılışın hava atışını ise Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven yaptı.
4 Şubat 2016 tarihine kadar devam edecek olan şampiyonada 25-28 tarihleri arasında Yıldız Basket takımları mücadele ederken 1-4 Şubat 2016 tarihleri arasında ise Minikler Basket takımları maçları yapılacak.
Sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin spora teşvik edilmesi amacı ile düzenlenen “Kemer Cup 2016 Basketbol Turnuvası “ bölgemiz için oldukça önem arz ediyor diyen Başkan Vekili Ahmet Ali Güven katılan tüm takımlara da ayrıca başarılar diledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle