Hoşgeldiniz  

Kemer Cumhuriyetine Bir kez Daha Sahip Çıktı

Semih Köken | 30 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Cumhuriyetine Bir kez Daha Sahip Çıktı

Kemer’de Cumhuriyet’in kuruluşunun 93’ncü yıldönümü dolayısıyla fener alayı ve ve bayrak yürüyüşü düzenlendi.
Antalya’nın Kemer İlçesi’nde kaymakamlık ve belediyenin işbirliğinde Cumhuriyet’in kuruluşunun 93’ncü yıl dönümü dolayısıyla fener alayı ve bayrak yürüyüşü düzenlendi.
Sanat Sokağında toplanan yaklaşık bin kişi, Isparta Mehteran Takımı eşliğinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyüşe geçti. Fener alayına; Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkanı Mustafa Gül İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hasan Özak, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Yüksel ve Nuray Minta, Meclis Üyesi Semih Top Sivil toplum örgütleri üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Yürüyüşe katılanlar Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanına fener alayı girdiler. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, Andımız ve İstiklal Marşı gibi değerlerin unutulmaya başladığını belirterek, bunları unutturmayacaklarını söyledi. Mustafa Kemal Atatürk’ün pırlanta gibi bir ülke bıraktığını kaydeden Başkan Gül, bu ülkenin kıymetini bilmek gerektiğini vurguladı. Bayrağımıza, İstiklal Marşımıza, Ezan sesimize ve bunlardan en önemlisi Cumhuriyetimize sahip çıkmamız lazım ki evlatlarımıza güzel bir cumhuriyet Ülkesi bırakmalıyız. Ne mutlu Türküm diyerek sözlerini tamamladı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle