Hoşgeldiniz  

Kemer Çıralı’da Örnek Birliktelik

Semih Köken | 03 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Çıralı’da Örnek Birliktelik

12814140_506347269553192_841472721868760442_nBirlik ve beraberliğin her zaman ön planda tutan ve kahvaltı geleneğini sürdüren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, mahallelerde ve sanayi de ve son olarak Ulupınar Mahallesi Çıralı sokak da vatandaşlarla bir araya geldi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün Çıralı Sokak Köy Meydanında verilen Kahvaltı Programına Katıldı.

Ulupınar Köyü Çıralı Sokak Kahvaltı programına, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top, Kemer Belediyesi Daire Müdürleri, Ulupınar Muhtarı Habip Altınkaya turizmciler ve vatandaşlar katıldı.
Köy Muhtarı Habip Altınkaya; “Kahvaltı programı için Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve ekibine teşekkür ederek kahvaltı programında birlik beraberliğin mesajlarının verildiği bu anlamlı sabah kahvaltısında birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye çalışıyoruz” dedi
Kahvaltıda birlikte olan köy ve halkına teşekkür ediyorum diyen Başkan Mustafa Gül “Bu tür birliktelikler birlik beraberlik ruhunu güçlendirecek ve insanlar arasındaki bağları kuvvetlendirecek ve samimi duygularla toplum halinde yaşamamıza katkı sağlayacak. Allah birliğimizi ve berberliğimizi bozmasın” dedi.
Kahvaltı programının ardından köy halkı ile bir süre sohbet edip sorunlarını, istek ve arzularını dinleyen Başkan Gül, sorunların çözümü için Kemer Belediyesi üzerine düşeni yapacağını kaydetti ve karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden program yapılan çay sohbetinin ardından son buldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle