Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyespor Günde Çift İdman ile Hazırlanıyor

Semih Köken | 18 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kemer Belediyespor Günde Çift İdman ile Hazırlanıyor


Geçen sezon elde ettiği başarısı ile sporseverlerin takdirini kazanan ve taraftarlarınca gönülden desteklenen Kemer Belediyespor, 2016 – 2017 futbol sezonuna hazırlık kampı çalışmaları sürdürüyor.
3 YENİ TRANSFER TAKIMA GÜÇ KATTI
Şahin Kara Ali Baştürk, İlkay Sezer Yılmaz, İzzet Şenyürek Doğuş İncebacak’tan sonra takıma Bal Liginde mücadele eden Muratpaşa Belediye Spordan Furkan Yılmaz, Antalya Spordan Bartu Verişoğlu ve Dalaman Belediye Spordan Oğuzhan Onay da katılarak antrenmanlara başladılar.

Sezon hazırlıklarına iyi başlayan Kemer Beldiyespor, altyapıdan 3 sporcu yeni transfer 3 olmak üzere 24 futbolcuyla sabah Kemer İlçe Stadında öğleden sonra da Grand Haber Otel sahasında günde iki antrenman yaparak, hazırlık kampını gerçekleştiriyor. Süper Amatör Kümede ender rastlanan, Top denge hareketliliği ve dayanıklılık testi yaptırarak, futbolcuların yeni sezon için kondisyon ve dayanıklılık bilgilerine yönelik antrenman programını ile çalışmalarını sürdüren Kemer Beldiyespor, adeta profesyonel takım gibi çalışıyor.
Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Kemer Belediyespor, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki antrenman yapıyor. Yapılan antrenman, ısınma koşusunun ardından açma germe egzersizleri ile başlıyor. Daha sonra futbolcular istasyon çalışıyor. Son olarak Teknik Direktör Vedat Çetinkaya futbolculara teknik ve taktik çalışma yaptırıyor. Kros çalışmaları ile kondisyonunu güçlendiren Kemer Belediye Sporlu futbolcuların kampı neşe içinde geçiyor. Çetinkaya futbolcuların antrenmanda çok ciddi çalıştıklarını vurgulayarak, “Antrenmanda görüldüğü gibi oyuncular ciddi bir çalışma içerisinde. Çünkü burada herkes bir yarış içinde ve kendini kanıtlamaya çalışıyor” dedi.
Teknik Direktör Çetinkaya, ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini söyledi. Yapılacak olan hazırlık maçlarında kadrodaki tüm futbolculara şans vereceğini dile getiren Çetinkaya “Bundaki amacımız da oyuncularımızı lige hazırlamak ve ideal kadromuzu oluşturmak ve aksayan yönlerimizi de belirleyip gerekli önlemlerimizi almak. Bizim iyi bir kadromuz var. Süper Amatör kümede başarımızı artırıp Bal Ligine çıkmak istiyoruz. Bundan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Takım olarak ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceğiz. Bunu da tüm taraftarımız görecek” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle