Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesinin 2023 bütçesi 600 milyon lira

Semih Köken | 21 Ekim 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Kemer Belediyesinin 2023 bütçesi 600 milyon lira

KEMER BELEDİYESİ’NİN, 2023 MALİ BÜTÇESİ 600 MİLYON LİRA OLARAK MECLİSTE KABUL EDİLDİ.

Kemer Belediyesinin 2023 mali bütçesi 600 milyon lira olarak mecliste kabul edildi.

Kemer Belediyesi’nin Ekim ayı devam meclisi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 2023 yılı gelir tarifesi ve 2023 mali yılı bütçesi oybirliği ile kabul edildi.

Kemer Belediyesi ekim ayı devam meclis toplantısı, Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya meclis üyeleri Ahmet Can, Emrah Ayhan, Hakan Tuncer, Cumali Afşin, Semih Özdemir katılmadı.

Toplantıda, 2023 yılı gelir tarifesinin gelir tarifesi oy birliği ile kabul edildi. Bu oylamanın hemen ardından Kemer Belediyesi 2023 mali yılı bütçesi 600 milyon lira olarak oy birliği ile kabul edildi. Belediye meclisinde kabul edilen bütçenin Antalya Büyükşehir Belediyesinin (ABB) onayına gönderileceği belirtildi.

Toplantı sonrasında konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ülke olarak zor günlerden geçtiklerini belirterek, Kemer Belediyesi olarak tasarruf yapmaya devam ettiklerini Kemer Belediyesinin ödemelerini nakit yaptığı için gerekli indirimlerini aldıklarını kaydetti.

 

IHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle