Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesinden Yeni Bir Hizmet Daha

Semih Köken | 06 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesinden Yeni Bir Hizmet Daha

Kemer belediyesi “Kanserde Erken Teşhis” için vatandaşları Antalya’ya ücretsiz taşıyor
Kemer Belediyesi vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kemer Toplum Sağlığı Merkezi tarafından gerçekleştirilen Kanser Tarama ve Teşhis programı “Kanserde Erken Teşhis ” projesine destek olmaya devam ediyor.


Kemer’de yaşayan vatandaşların sağlık düzeylerinin yükseltilmesi amacıyla Kemer Belediyesi Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kemer Toplum Sağlığı Merkezi arasında imzalanan işbirliği protokolü gereğince vatandaşlara ücretsiz; Meme, Rahimağzı ve Kalın Bağırsak taraması için Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü Muratpaşa Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezine Kemer Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım sağlanmaya başlamıştır.


Konu hakkında bilgi veren Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Erdoğan Okay; kanser taraması yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü 814 15 03-2508 numaralı telefondan arayarak kayıtlarını yaptırmaları. Kayıtlarını yaptırmalarına müteakip belediyemiz görevli personeli tarafından belirtilen tarih ve saatte vatandaşlarımızın kendi aile hekimlerinin bulunduğu aile sağlık merkezi önünden alınarak Antalya merkezinde bulunan Muratpaşa Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezine ulaşmaları sağlanmakta olup, burada tarama işlemlerinin bitmesinden sonra araca bindikleri yere tekrar getirileceklerdir. Sonuçlar için 20 gün sonra vatandaşlarımızın Muratpaşa Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezine ulaşmaları tekrar sağlanacaktır. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle