Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nden yaşlılara ikinci sürpriz

Semih Köken | 12 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nden yaşlılara ikinci sürpriz

Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçede yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların evlerine pasta servisi yapan Kemer Belediyesi, bir kez daha aynı adreslere giderek bu ziyaretlerin fotoğraflarını hediye etti. İhtiyar delikanlılar bu ikinci sürpriz karşısında çok mutlu oldular.

Kemer Belediyesi tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, ilçede yaşayan bazı 65 üstü vatandaşları adreslerinde ziyaret etmiş ve bu ziyaret anısına onlarla birlikte pasta kesmişti. Şimdi de bu ziyaretlerin fotoğrafları birer tablo haline getirildi.

YAŞLILARA İKİNCİ SÜRPRİZ

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
Köşesinde bir saat bulunan büyük boy tablolar Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kemer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Tamer Mutlu ve ekibi tarafından ihtiyar delikanlıların adreslerine götürüldü. Yaşlılar Haftası’ndaki sürprizin ardından ikinci sürprizi yaşayan yaşlıların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Arife Kara, Cemile Çabuk ve Hüseyin Yılmaz’a fotoğraflarını teslim eden Kemal Yüksel ve beraberindeki ekip, şehit babası olan Hüseyin Yılmaz’a bir de Türk Bayrağı hediye etti. Bu hediye karşısında duygulanan Yılmaz, Kemer Belediyesi’ne çok teşekkür etti.

“ONLAR MUTLUYSA, BİZ DE MUTLUYUZ”
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Büyüklerimizin gözlerindeki bu mutluluğu görünce biz de çok mutlu oluyoruz. Yaşlılar Haftası nedeniyle büyüklerimizi ziyaret ederek onlarla birlikte pasta kesmiştik ama bir de bu anları ölümsüzleştirmek istedik. Ziyaret ettiğimiz evlerde çektirdiğimiz anı fotoğraflarını birer tablo haline getirerek onlara hediye ettik. Sosyal belediyecilik örneği bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle