Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Yeşil Alanları güzelleştiriyor

SEMİH KÖKEN | 17 Aralık 2014 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, Beldibi ve Göynük Mahallesinde halka hizmet veren tüm parkları baştan aşağı yeniliyor.
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelindeki tüm parkları baştan aşağı yeniliyor. Bu kapsamda devam eden çalışmalarda parklara yeni oyun grupları, fitness aletleri ve oturma grupları konuldu. Çevre düzenlemeleri ve ağaçlandırma da yapılan parklar modern bir görünüme kavuşuyor.
Göynük ve Beldibi mahallerinde yer alan 36 adet parkı tamamen yenilemeyi planlayan Kemer belediyesi ekipleri, bir kısım oyun gruplarını ve fitness aletlerini yeniliyor. Çocuklar oyun oynarken anne babaların beklemeleri için pergola oturma grupları da yerleştirdi. Beldibi ve Göynük Mahallesi parklarında da çocuklar artık modern ve daha güzel oyun gruplarında eğlenme imkanına kavuşuyor.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; Yeni parklar yaparken, bir yandan da geçmişte yapılan parkları yeniliyor, vatandaşlarımızın daha etkin kullanacağı alanlar haline getiriyoruz. Göynük ve Beldibi mahallerimizin içinde bulunan park aletleri ve oturma grupları ömürlerini tamamlamış bulunuyordu. Bütün bu eskiyen ve yıpranan oyun gruplarını, oturma gruplarını yeniliyoruz. Bu parklarımızın yanında diğer mahallelerde de park yapım ve bakım çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmaları ve parklara ve yeşil alanlara kendi malları gibi sahip çıkmaları gerekiyor. Yeni parklar yapmak kadar yapılmış olanları korumak, bu bilinci geliştirmek hepimizin görevidir” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle