Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Tanıtım Atağında Hız Kesmiyor

Semih Köken | 25 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Tanıtım Atağında Hız Kesmiyor

Almanya’nın Düsseldorf kentinde bu yıl 47. kez düzenlenen “Uluslararası Yat Fuarı” kapılarını ziyaretçilerine açarken Kemer belediyesi tanıtım atağı için fuarda yerini aldı.
Düsseldorf Fuar Merkezi’nde 16 salonda düzenlenen fuara bu yıl 60 ülkeden bin 800 firma katılırken, Türkiye fuarda 34 firma ile temsil edilirken Kemer Belediyesi de bölge tanıtımı için fuarda tanıtımlarını sürdürüyor.
Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosluğu Kültür ve Tanıtma Ataşesi Osman Şahin gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin turizmde dünya sıralamasında 6. sırada yer aldığını belirterek, “Türkiye’nin yılda 39-40 milyona varan ziyaretçisi söz konusu. Almanya’dan 5 milyon 400 bin kişinin ziyaret ettiği 2015 rakamları elimizde. Her sene yüzde 4-5 artışla tamamlarsak turizmde 2023 yılında hedeflediğimiz 50 milyon ziyaretçi ve 50 milyar dolar da girdi sağlamak” dedi.
Şahin, gidilmeyen her fuarda yerin başka ülke ve firmalar tarafından doldurulduğunu, Türkiye’nin özellikle 2023 yılı turizm hedefini yakalayabilmesi için bu tür fuarlarda bulunarak tanıtımı ön plana çıkarmasının çok önemli olduğunu söyledi.
31 Ocak’a kadar açık kalacak fuarı 220 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle