Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi EXPO 2016 Fuarında Kemer’i Tanıtıyor

Semih Köken | 17 Nisan 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi EXPO 2016 Fuarında Kemer’i Tanıtıyor
  • Kemer Belediyesi fuarlardaki tanıtımın ardından 23 Nisan-30 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek EXPO 2016 Fuarı’na katılarak ve kendi peyzajını yaparak Kemer’i tanıtacak. 
    EXPO 2016 Antalya’da 150 metrekare alana sahip sergileme alanında “yaşanabilir kent” idealini yeşerten, Kemer Belediyesi bir projeye imza atarak, tüm dünyaya kardeşliğin, Turizmin, tarihin, kültürün ve doğanın tüm zenginliğiyle yaşandığı Turizm ilçesi olan Kemer’i anlatacağı projeyle dünyaya tanıtacak. 
    Kemer’in sahip olduğu doğal zenginlikleri ile bu zenginliklerin kullanımlarının sergilenmesi amaçlanmıştır. Bina dış cephesi Kemer’de yer alan Phaselis Antik Kenti ile tarihinin bir kısmını anlatmaktadır. Portakal ve nar bahçeleri; simge olarak dikilen birer ağaçla yaşatılmış, Kemer’in kum ve denizi ile başlayan yeşili, dağlarıyla buluşan doğası, doğal taş, kum ve kayalarında yetişen Lavanta, Ardıç, Kekik, Adaçayı, Biberiye bitkileri ile bütünleştirilmiştir. Düzenlenen bahçede; en güzel rengi ise seramik atölyesinde, çocukların ellerinde açan rengarenk seramik çiçeklerle güzel bir görüntü sergiliyor. Çocukların geleceğe dönük, sanatla iç içe ve doğaya sahip çıkan, hayal güçlerini geliştiren bireyler olarak yetişmelerini sağlamak en büyük hedefi. Kemer’in denizinden Bey dağlarına uzanan eşsiz doğasında ister ormanın büyüleyici güzelliğinde yürüyüşten bisiklet binmeye her türlü doğa sporuna elverişli parkurlarından yararlanabilir, isterseniz Phaselis/Çıralı vb. koylarımızda caretta caretta’lar eşliğinde yüzebilir her türlü su sporu etkinliğinde bulunulabilirsiniz. 
    Fuarda Kemer’in sadece deniz, kum ve güneşten ibaret olmadığını doğal güzelliklerinin de geniş bir yelpazeye sahip olduğunu vurgulamak amacında.1 6
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle