Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Ekipleri Yaylada Kapanan Yolları Temizliyor

SEMİH KÖKEN | 22 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Ekipleri Yaylada Kapanan Yolları Temizliyor

Antalya Kemer’de, kardan kapanan yayla yolları, yer yer 25, 30 santimetreyi bulurken Kemer Belediyesi İş Makineleri ile kapanan yolları açıyor.
Kemer ilçesinde, kardan dolayı kapanan yayla yollarının açılması çalışmaları, sabahın erken saatlerinde başladı. Kemer Belediyesi’ne ait iş makineleri, bu yıl ikinci kez yağan karla birlikte yayla yollarında oluşan yaklaşık 30 santimetre kalınlığındaki karı, temizleme çalışmaları devam ediyor. Kapalı olan ara sokaklarda da çalışmalar devam ediyor.
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can, sabahın ilk saatlerinden bu yana ekiplerin çalıştığını belirterek, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’ün talimatı ile sabahın ilk saatlerinde çalışmalara başlamak için yaylalarımızda incelemelerde bulunduk. Şuana kadar yayla yollarının bir kısmını açıldığını açıkladı. Başkan Yardımcısı Can “Fazla kar da yağsa da ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek, kapalı yayla yolu kalmayacak, orada yaşayan vatandaşlarımız da yolları temizlenmiş bir şekilde, kullanacaklardır.” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle