Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi ekibi spor salonunda temizlik yaptı

Semih Köken | 23 Şubat 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, Gündem, Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi ekibi spor salonunda temizlik yaptı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Kemer’e gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşıladığı Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonu, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi.

11 ili etkileyen “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremler sonrası depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonu’nda koordinasyon merkezi oluşturuldu.

Vatandaşların depremzedeler için getirdiği ihtiyaç malzemelerinin toplandığı spor salonunda Kemer’deki gönüllü vatandaşlar ve belediye personeli özverili şekilde çalışıyor.

6 Şubattan itibaren elini taşın altına sokan tüm Kemer halkının ve depremzede vatandaşların kullandığı salonda temizlik yapan belediye ekipleri, salonun iç ve dış kısmını daha steril hale getirdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremler sonrası Kemer olarak depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Tüm depremzede vatandaşlarımızın acılarına ortak oluyoruz. Depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilmesi için kullanılan spor salonunda Kemer Belediyesi olarak genel bir temizlik çalışması yaptık. Salonun içinde ve dışında yapılan temizlik çalışmaları ile daha hijyenik bir ortam oluşturduk. Depremzede vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler: ,

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle