Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Semih Köken | 02 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Kemer Devlet Hastanesi Acil servisi yeni giriş yolu hizmete açıldı.
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok yerinde devam eden çalışmalar kapsamında bozulan kilit taşlı ve asfalt yolları yenilerken, yeni açılan yolların yapımı ve kaldırımların oluşturulması çalışmalarına devam ediyor.
Geçtiğimiz ay başlanan ve hizmete açılan Kemer Devlet Hastanesi “Yeni Acil Yolu” hizmete açıldı. Kemer’deki çalışmaları yerinde inceleyen Kemer belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven ve birimine Bağlı Başkan Yardımcısı Ahmet Can ile birlikte Kemer Devlet Hastanesi Acil Servisi Giriş yolunu birlikte denetleyerek kapıda vatandaşlarla da sohbet ettiler.
Öte yandan Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi ve Akdeniz Caddesindeki altyapı ve asfalt çalışma hazırlıklarını sürdüren ekiplerin yanı sıra Mahalle ve ara sokaklar da onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan Yardımcısı Ahmet Can’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Vekili Ahmet Ali Güven; Hemşerilerimizin mağdur olmamaları, bozulan yollardan bir an önce kurtulmaları için insan odaklı belediyecilik anlayışımızla yol yapım çalışmalarımızı elimizden geldiğince hızlı bir şekilde bitirmeye çalışıyoruz. Kilitli parke taş, beton bordür, beton ızgaralı yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmalarımız bir çok ayrı koldan yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı program dahilinde, kısa sürede tamamlanan “Kemer Devlet Hastanesi Acil Girişi” kendi ekiplerimiz tarafından yapılarak teslim edildi ve tüm mahalle ve caddelerde yollarda yapım çalışmalarımız hızla devam edecektir.
Ayrıca İlçemize dahil olan beldelerde ve köyden mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerlerinin Kemer’e bağlantı yollarının yapım ve onarım çalışmaları da yapılıyor, çalışmalar ilerleyen günlerde de devam edecektir bu çalışma ile sezona yetiştirilecektir. Dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle