Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Çalışmalarda Hız Kesmiyor

Semih Köken | 14 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Çalışmalarda Hız Kesmiyor

Kemer Belediyesi tarafından Çamyuva ve Tekirova Mahallerinde yağmur su giderleri kaldırım yapımı, kilit taşı döşeme çalışması mahalle sakinlerinin takdirini kazanmaya devam ediyor. 

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Mustafa Gül’e ve Kemer Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorlar. 
Belediye bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmazken kış ayı nedeniyle Tekirova Cuma yerinde yağmur suyu giderleri Çamyuva’da ise Yol, Kaldırım, Yağmur suyu giderleri ve dere yataklarını da ıslah ediyor. Çamyuva Mahallesinde, 5030-5032-5034 -5036-5065-5067 ve 5069 sokaklarda alt yapısı ile birlikte yol, kaldırım çalışmaları, Tekirova Mahallesi Cuma Yerinde ise yağmur suyu büz çalışmaları devam ediyor. 
Kemer Belediyesi ekipleri, ilçenin Çamyuva Mahallesinde yol, kaldırım, Yağmur Suyu giderleri, Tekirova Mahallesinde yağmur suyu büz çalışması, Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi ve Akdeniz Caddesinde ise yağmur suyu giderleri çalışmalarını sürdürdüler. Kemer Belediye Başkan Vekili Sedat Akan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Can ile birlikte çalışma alanlarını denetlediler ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Başkan Vekili Sedat Akan; Turizm sezonu öncesi bütün mahallelerimizdeki yol, kaldırım ve yağmur suyu giderleri çalışmalarımıza devam edeceğiz ve turizm sezonuna Kemer’imizi hazırlayacağız. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle