Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Beton Santrali Kurdu

Semih Köken | 04 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Beton Santrali Kurdu

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kurulması planlanan beton santrali, yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından kurularak resmen hizmete başladı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can ile birlikte yeni kurulan santrali yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Ümit Selçuk Çelik’ten bilgi aldı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yeni kurdukları beton santralinin hizmete girdiğini ifade ederek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren parke taşı üretiminin ardından beton santrali kurmayı amaçladık. Kendi betonumuzu üretmeliyiz ki, daha az maliyetle hizmetin en iyisini verelim. Belediyemize ait parke taşı üretim fabrikasında son teknolojiyi barındıran ve bilgisayardan kumanda alan beton santralimizi kurduk. Bundan sonra köprülerimizde ve menfezlerde kullanılan betonları Antalya’dan almayacağız kendimiz üreterek yapacağız”. Dedi.

Alınan bilgiye göre yeni kurulan beton santralinde saatte 60 metreküp beton üretilecek ve yapılan hesaplara göre beton imalatı piyasa fiyatının yüzde 50 altında gerçekleşecek

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle