Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Bayramlaşma Töreninde Gelenek yine tekrarlandı

Semih Köken | 26 Eylül 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

_DSC1753 _DSC1706 _DSC1713 _DSC1719 _DSC1722 _DSC1730 _DSC1731 _DSC1734 _DSC1740 _DSC1741 _DSC1746Kemer Belediyesi Aslanbucak Hizmet alanında her sene geleneksel hale getirilen yemekli bayramlaşma programına çok sayıda davetli katıldı.
Açık alanda düzenlenen bayramlaşma törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Nuray Minta, Semih Top, MHP İlçe Başkanı H.Hüseyin Karadüz, meclis Üyeleri, Aslı Bayar Ulukapı, Recep Yılmaz, Sedat Akan, Cumali Afşin, Özcan Çeliktaş ve Ahmet Ali Güven, Kemer Spor Kulüp Başkanı İsmail S.Minta  MHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nizam, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarında da bulunduğu binlerce kişi katıldı.
Kemer belediyesi Hizmet Alanı bahçesinde verilen bayram yemeğine katılan davetlilere Başkan Mustafa Gül’de ızgaranın başına geçerek kendi elleri ile, kavurma, ızgara çeşitleri ve salata ve tatlı ikram etti.
Verilen yemek öncesi bir açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, tüm İslam alemi ve Kemer halkının bayramını kutladı. Yemeğe katılan davetlilere teşekkür eden Başkan Gül “Her Yıl Geleneksel hale getirdiğimiz bayramlarımızdan bir olan Kurban Bayramında personelim ve halkımızla beraber olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Gül; “milli ve dini bayramların vazgeçilmez değerler olduğunu ifade ederek, Bayramlar, bir milletin vazgeçilmez değerleridir. Bizleri bir arada tutan, değerlerimizi, kimliğimizi, kültürümüzü bir arada tutan günlerdir. Bu günleri ne kadar mutlu, huzurlu kutlarsak millet o kadar güçlü olur. Allah’ıma şükürler olsun Kurban Bayramı’nı bugün huzurla ve bir beraber kutluyoruz. Dedi
Yenilen yemeğin ardından din adamları yemek duası okudu. Duanın ardından Başkan Mustafa Gül ve Başkan Yardımcıları, davetlileri tek tek uğurlayarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle