Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi ağustos meclisi yapıldı

Semih Köken | 02 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi ağustos meclisi yapıldı

KEMER Belediyesi’nin ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı.
KEMER BELEDIYESI'NIN AGUSTOS AYI MECLIS TOPLANTISI YAPILDI. (FOTO:KEMER-DHA)

Kemer Belediyesi’nin ağustos ayı meclis toplantısı Göynük Hizmet binasında yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün yönettiği oturum başkanın önerisiyle 15 Temmuz şehitleri için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra gündemin görüşülmesine geçildi. Kemer Belediyesi Göynük Spor Salonu’nun adının ‘Kemer Belediyesi Göynük Atatürk ve Demokrasi Spor Salonu’ şeklinde değiştirilmesi mecliste görüşüldü. Yapılan müzakerenin ardından spor salonunun adının değiştirilmesi yerine Kemer- 1 girişindeki Atatürk Bulvarı’nın ‘Atatürk ve Demokrasi Bulvarı’ olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı. Değişiklik kararının Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olması dolayısıyla gündem maddesinin bu haliyle Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulması oybirliğiyle kabul edildi.

Ak Parti ve MHP grupları ise Cumhuriyet Meydanı’nın adının ‘Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’ olarak değiştirilmesini önergeyle gündeme getirdi. Belediye Başkanı Mustafa Gül, bunun Büyükşehir Belediyesi kararıyla değiştirilebileceğini belirterek, önergenin oraya verilmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine bu önergenin de Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulmasına karar verildi.

Meclisin kapanışında konuşan Başkan Mustafa Gül, 15 Temmuz gecesi darbeye karşı demokrasi, özgürlük ve hukukun üstünlüğünden yana açık ve net bir duruş sergiledikleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve parti liderlerine bir kez daha teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Gül, “Milletin bağımsızlığını, namusunu korumak için sokağa çıkan, tankların önünde birer kahraman olarak dikilen halkımızı ve kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle anıyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle