Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYE BAŞKANI GÜLÜ KİM TEHDİT EDİYOR

Semih Köken | 07 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER BELEDİYE BAŞKANI GÜLÜ KİM TEHDİT EDİYOR

Kemerin MHP li Belediye Başkanı Mustafa GÜL  akşam saatlerinde sosyal paylaşım sitesinde olağan dışı bir  paylaşımda bulundu .

Kemerin Paşası lakablı Mustafa  Gül paylaşımında tehdit edildiği öldürümek istendiğini ama bu güne kadar yetkililerin çözüm bulmadıklarını ancak tehdit eden kişilere ait tetikçilerin etrafında olduklarını  söylerken şu satırları paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM

“Bir buçuk yıldır bir köpek birilerinin tetikçiliğini yaparak beni vuracağını söylüyor yegenimi vurup çıkıp genede beni vuracagını söylüyor idareciler caresiz ancak ben vurulunca işlem yapa bileceklerini söylüyor bu sahısla bamus alacak vaerecek hiç bir baglantımız yok sadece haraç almak işyeri almak ey şerefsiz benden tehtitle hiç bir köpek menfat alamadı bundan sonrada alamaz bugün yemek yedigim restrantın etrafında gezdigini korumam söyledi şanslıymışsın ben görmedim hergün migrosun ordan yürüyorum cesaretin varsa gel veya istedigin yeri söyle ben geleyim ga gelirken uzaktan kumandalarının verdigi silahle gel tabiki yğregin varsa ben korumalarım degil Mustafa GÜLÜM”                 DEDİ

Bilindiği gibi Mustafa GÜL yerel seçimlerde Kemerde Büyük bir başarı sağlamış ve yasa ve kanunların gereğini yerine getirerek yıllardır Kemerin kangren olmuş beldesi BELDİBİNE  Dozerlerle girmiş yasal olmayan bina dükkan işyerlerini yerle bir etmişti.

O dönemde Başkana karşı bir çok tehditin olduğu bilinirken bu tehditin  artarak devam ettiğini işin ciddiyetinin şimdilerde dahada öne çıktığını gösterirken Kemer Belediye Başkanın bu denli tehditlere maruz kalmasının olağan dışı olduğunu dile getiren yakınları  bunun biran önce çözüme kavuşmasını beklediklerini dile getirdiler.

BU TEHDİT İLK DEĞİL  DAHA ÖNCEDE  TEHDİT LERİ BAŞKAN GÜL SOSYAL MEDYADA  BÖYLE DUYURMUŞTU.

MHP’li Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül kamu arazisini işgal edenler tarafından tehdit edildiğini ima etti ve rest çekti “.BİZİ KURŞUN YARASI DEĞİL, LİDERİMİZİN KARŞISINA AHLAKSIZLIK VE HIRSIZLIKLA ÇIKMAK ÖLDÜRÜR.” dedi”

MHP’li başkan Gül facebook üzerinden yaptığı acıkılmada bugün bir devlet hazinesini işgal etmiş rant kazanmış kimse dokunamamış. Bizim görevimiz devletin malını korumak. Birileri bizden öç alacakmış. Bizi kurşun yarası değil, liderimizin karşısına ahlaksızlık ve hırsızlıkla çıkmak öldürür. Yarın da rantçıların işini bozacağız, gelecekte de. Dedimustafa gül MUSTAFA GÜL1

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle