Hoşgeldiniz  

Kemer Altın Nar Festivali ile Coştu

SEMİH KÖKEN | 17 Haziran 2014 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

DSC_9287 (1) DSC_9288 DSC_9017 DSC_9024 DSC_9069 DSC_9077 DSC_9155 DSC_9174 DSC_9201 DSC_9277
Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat festivali, kortej yürüyüşüyle başladı
11. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, başladı. 3 gün sürecek olan 11. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali ilk gününde Hadise Kemer’i coşturdu.
Kemer Ralli Alanı’ndan başlayan kortej yürüyüşü, Liman Caddesi’nden sonra ilçe stadında sona erdi. Kortej yürüyüşüne Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP İl Başkanı Osman Çetin, belediye başkan yardımcıları Kemal Yüksel, Ahmet Can, Semih Top, belediye meclis üyeleri, Aslı Bayar Ulukapı,  Recep Yılmaz, Özcan Çeliktaş,Sedat Akan, Ahmet Ali Güven, Cumali Afşin sunucu Vatan Şaşmaz ve vatandaşlar katıldı.
Kortejde, turistik tesislerin ve eğlence merkezlerinin yerli ve yabancı animasyon ekiplerinin katılımıyla hazırlanan tırlar yerli ve yabancı turistlerin beğenisini toplarken birbirinden şık görsellerle görülmeye değerdi. Caddeleri dolduran binlerce yerli ve yabancı turistin yanı sıra yöre halkı da korteje büyük ilgi gösterdi. Kemer caddeleri tıklım tıklım doldu. Havi fişek gösterileri ise geceye ayrı bir renk kattı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, festivalin açılışında yaptığı konuşmasında, vermiş oldukları sözü tutarak bu yıl da festivali düzenlediklerini belirterek, bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi. Turizm bölgesinde oldukları için bu yöndeki faaliyetlere ağırlık verdiklerini ifade eden Gül, Festival, Mustafa Ceceli ve Sibel Can konserleri ile devam edecek. Dedi
Kemer’in yetiştirdiği gençlerden Kerem Bayar “Müzmin Bekar” albümünde yer alan şarkılarla gençlerin gönlünü fethetti.
Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı festivalin ilk gününde şarkıcı Hadise de konser verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hadise, sevilen şarkılarını seslendirdi.
Başkan Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül; Şarkıcı Hadise’ye bir buket çiçek ve bir adet Altın Nar Hediye ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle